суботу, 2 липня 2022 р.

ТОП-10 фактів про Україну. Факт 10: Україна - значить "ЖИТТЯ"!


UKRAINE MATTERS!
Україна – це ЄВРОПА

ТОП-10 фактів про Україну
Чим є сильною Україна і чому її так боїться росія

ФАКТ 10.
Сьогодні Україна - це значить "ЖИТТЯ"!

МИ ВСІ сьогодні УКРАЇНЦІ не за нацією, а за честю!
Ми всі хочемо ЖИТИ, ми всі хочемо припинити цю криваву війну!

Сьогодні увесь світ став блакитно-жовтим!
Сьогодні і шотландці, і англійці, і поляки, і німці, і французи, і чехи, і казахи, і грузини.... всі ми УКРАЇНЦІ, бо ми захищаємо разом нашу Планету від свавілля збожеволівших диктаторів, ми виборюємо право на життя! Бути українцем сьогодні це більше ніж нація! Це філософія!

Ми всі УКРАЇНЦІ!
Хтось бореться на передовій у ЗСУ
Хтось відстоює суверенітет та права України в ООН
Хтось готує євроінтеграцію України у Єврокомісії та Європарламенті
Хтось годує біженців та надає їм кров
Хтось пише пости та розповіжає правду про Україну світу
Хтось допомагає фронту....
Все це є одна родина, все це є УКРАЇНА!
Бо УКРАЇНА = МИР = ЖИТТЯ!

Тому ми діємо разом - світові лідери, королі, президенти, актори, науковці, підприємці, прості люди одягають синьо-жовті вбрання чи вишиванки, чи просто приїжджають в Україну, чи допомагають Україні у своїх країнах локально – але весь світ сьогодні об'єднаний допомогою Україні як символу правди та сили добра!


Бути українцем сьогодні можуть і британці, і французи, і американці, і італійці, і араби, і індуси, і китайці, бо сьогодні це не лище героїзм української нації, а це і СИМВОЛ ЄДНОСТІ ВСЬОГО СВІТУ заради ПЕРЕМОГИ ДОБРА НАД ЗЛОМ!


Бути українцем сьогодні означає бути миролюбним, щоб спасати та сміливим, щоб захищати світ від тиранії збожеволівших диктаторів, які погрожують всьому всіту знищенням Планети!
Ви чули погрози рф захопити Польщу, Балтику, Фінляндію, Молдову, Казахстан, кинути ядерну бомбу на Лондон?! Чи допустимі у світі такі погрози?!
Тому мовчати - це означає тихо вмирати та ставати рабами путіна, а діяти - означає перемогти злодія, зупинити війну та встановити новий безпековий порядок у світі!
 

Україна тримає цей удар!
Але якою ціною? Стоячи ОДНА навпроти пуль! 
Тисячі мирних громадян та військових України загинули від рук рашистів!
Сотні дітей вже николи не откриють очі... в них забрали майбутнє!
Тому підтримка Україні військова, матеріальна, політична - це щонайменше, що ми можемо надати ВСІ РАЗОМ!
 

Ми вже знаємо:
Не дооцінювати ядерну загрозу – смертельно небезпечно!

Ми повинні всі разом:
- Берегти світ від порушення його міжнародних законів!
- Засудити світових терористів на Трибуналі у Гаазі!
- Заборонити та винищити повністю ядерну зброю на Планеті!
- Берегти життя кожної людини як святиню!
- Берегти життя дітей як дві святині!


Від імені України та всіх українців ми ДЯКУЄМО народам Польщі, Великої Британії, Литви, Бельгії, Латвії, Естонії, Словаччині, Швейцарії, Молдови, Болгарії, Чехії, Німеччини, США, Канади, Австралії, Австрії, Франції, Іспанії, Португалії, Ирландії, Данії, Норвегії, Швеції та інших, які прийняли наших біженців, надали їм людські умови життя, захист та іжу. Дякуємо, що зігріли добрим словом! В умовах війни - це найцінніший скарб! 


ГЕРОЇ 21 СТОРІЧЧЯ

Щиро ДЯКУЄМО СУПЕР-МЕНАМ сьогоднішного світу, які виборюють для всієї Планети право ЖИТИ У БЕЗПЕЦІ та ЗАКОНІ, їх хоробре сердце рятує сьогодні світ.

Особливо дякуємо за своєчасні спільні кроки задля відновлення світової справедливості, за видатне лідерство Президента України - Володимира Зеленського, його дипломатичної команди та ЗСУ, глави Єврокомісії - Урсулі Фон Дер Ляйн, глави Європарламенту Роберті Метсола, глави Євросоюзу Шарлю Мішелю, президенту США Джо Байдену, королеві Єлізаветі II та прем’єр-міністру Великої Британії Борису Джонсону, президенту Польщі Анджею Дуді, президенту Литви Гітанасу Науседе, ект-Президенці Литви Далі Грибаускайте, президенту Словаччини Зузані Чапутовій, прем’єр-міністру Канади Джастіну Трюдо, прем’єр-міністру Японії Фумио Кисида, лідерам Німецького Бундестагу, голові ООН Антоніу Гутерріш, Президенту Казахстану Касим-Жомарт Токаеву та багатьом іншим лідерам.

Ваше лідерство увійте у підручники історії як приклад самої могутньої світової коаліції розуму і дорого серця!

Дякуємо вам! 

Слава Україні! Героям слава!



Немає коментарів:

Дописати коментар

При створенні коментаря просимо дотримуватися поваги один до одного. Коментарі, які підтримують війну, нещадно видалятимуться.