суботу, 25 червня 2022 р.

ТОП-10 фактів про Україну: Факт 1. Україна – НАЙБІЛЬША країна Європи

UKRAINE MATTERS!
Україна – це ЄВРОПА
 
ТОП-10 фактів про Україну
Чим є сильною Україна і чому її так боїться росія

ФАКТ 1.
Україна – НАЙБІЛЬША держава Європи

За останні 300 років росія вкрала все, чого торкалася: чужі землі, назви, герби, прапори і навіть чужі історії та мови. Для того, щоб приховати факт крадіжки з часів російського царя Петра I до кінця радянського періоду, всім дітям у школах розповідали вигадану штучну історію росії за всіма законами пропаганди, а насправді це було намагання знищити тих, у кого росія все і вкрала - українську націю.

І тому у 2022 році путін оголосив метою війни проти України «денаціфікацію», щоб позбутися справжніх нащадків Київської Русі (України) та свідків імперських злочинів рф.

Факти справжньої історії не можна приховати. Вони є і будуть жити у крові нащадків та будуть все ставити на свої місця задля світової справедливості, і кожен гітлер, милошевич і путін будуть покарані в Гаазі за злочини, скоєні перед мирним людством та всією Планетою.

Але це все пізніше... А поки що потрібно чітко, розуміти, що відбувається в Україні і чому. Для цього відомі історики, економісти та геополітики зібрали чітку інформацію ТОП-10 ФАКТІВ ПРО УКРАЇНУ.

Відповімо разом на запитання:
💥 Як у України 300 років тому вкрали назву, території, історію?

💢 Чому Московія змінила свою назву на Русь?

💬 Звідки взялася «російська мова»?

😑 Хто такі "російський народ"?

💭 Чому замовчувалося те, що українські правителі дали 158 королів та королів Європі, коли московії ще навіть не існувало?

Факт 1.
Україна – НАЙБІЛЬША країна Європи
1 місце за розміром території, що повністю знаходиться в Європі

Україна – НАЙБІЛЬША країна Європи – 1 місце за розміром території (603 549 км²), що повністю знаходиться в Європі. По території Україна дорівнює двом Німеччинам або Польщам, майже трьом Великим Британіям, п'яти Греціям, десяти Латвіям, майже тридцяти Туреччинам чи 112 Андоррам.
Населення на 1 січня 2022 року – 41 167 336 осіб.
Столиця – Київ.
Державна мова – українська.

Україна – унітарна держава, парламентсько-президентська республіка.

Посаду Президента з 2019 року обіймає Володимир Зеленський, прем'єр-міністра – Денис Шмигаль.

Географічний центр континентальної Європи знакохиться теж в Україні, у селі Ділове, Закарпатської області, біля міста Рахів.

У 1885–1887 роках географи з Імператорсько-Королівського військово-географічного інституту у Відні (Австро-Угорщина) виконували геодезичні дослідження на території сучасної Закарпатської області (Україна) для запланованого будівництва залізниці між Раховом і Сиготом. Після ретельного вивчення місцевості вони встановили біля села Ділове двометровий кам'яний знак з координатами 47°57′ пн. ш. 24°11′ сх. д. і таким написом:
 
«Locus Perennis
Delicentissime cum libella librationes quae est in Austria et Hungaria confectacum mensura gradum meridionalum et paralleloumierum Europeum.
MD CCC LXXXVII
Переклад з латини: «Це постійне, точне вічне місце, визначене спеціальним апаратом, виготовленим в Австро-Угорщині, в Європейській системі широт і довгот у 1887 році.»


СЬОГОДНІ: 
Росія з 2014 року захопила 20% території України – Крим, Донбас.
З 24 лютого 2022 року Росія жорстоко порушила все норми міжнародного права та розпочала повномасштабну війну проти Україну з ядерними погрозами всьому світу!

РЕЙТИНГИ України
Україна на 1-му місці у Європі за кількістю людей з вищою освітою.
Україна на 1-му місці у Європі за кількістю ресторанів на душу населення.
Україна на 1-му місці у Європі за кількістю Мерседесів на душу населення.
Україна займає 64 місце в рейтингу легкості ведення бізнесу Doing Business 2020/ Світовий банк.
За даними світового банку в Україні 28 податків, з яких один — податок на прибуток, 24 — податки на зарплатню.
Сумарна ставка податків становить 54,9 %.
Україна на 1-му місці у Європі за кількістю жертв населення гитліровського фашизму у Другій Світовій Війні.
Україна на 1-му місці у Європі за кількістю жертв рашистського фашизму 2014-2022.
Україна на 1-му місці у світі за кількістю хоробрих людей, які виборюють право на життя і справедливість, та захищають весь світ від ядерної війни.

Читати: ФАКТ № 2 про Україну

Читати: Війна росії проти України - це конфлікт цивілізацій

#ukraine #stopthewar #europe #europeanunion #top10ukraine #standwithukraine #ukrainians #топ10фактівпроукраїну #українськаправда

1 коментар:

При створенні коментаря просимо дотримуватися поваги один до одного. Коментарі, які підтримують війну, нещадно видалятимуться.