неділю, 17 липня 2022 р.

Miss Supranational-2022


В інтернеті, телеграм, Фейсбуці  обговорюють фінальне шоу Miss Supranational-2022.
Ви вже мабуть це бачили або чули?

У Польщі, у місті Новий Сонч, 15 липня відбувся щорічний міжнародний жіночий конкурс краси Miss Supranational. Цьогорічною переможницею стала Лалела Мсване із Південної Африки.

Але інтернет гуде не тільки про переможницю Лалела Мсвана в конкурсі краси Miss Supranational, а про те, що відбувалося на цьому шоу.

На міжнародному конкурсі краси у Польщі від України вийшла Одеситка Діана Мироненко. Під час виступу вона підняла прапор України.

Будучи на сцені та користуючись нагодою, красуня від імені всіх українців висловила благодарність Польщі за підтримку у цей складний час. Для дефіле Діана вибрала довге атласне плаття київського бренду OLYA MAK. Під час виступу вона підняла  прапор України.

Під час фінального шоу Miss Supranational-2022 нашу країну  підтримали 69 учасниць. І як Ви вважаєте це відбулось? Усі учасниці увійшли на сцену у блакитно-жовтих кольорах із українськими прапорами в руках!  Як для мене це дуже приємно і гарно, що ми об'єднуємо увесь світ. Однак найбільший прапор розгорнула наша Діана Мироненко – одеситка, яка представляла  Україну.

Тим самим учасниці показали, що вони проти війни.

Майже сотню українських прапорів підняли на міжнародному конкурсі краси у Польщі Miss Supranational-2022

Як ми і очікували, вечір завершився великим шоу присвяченим Україні.

Також на шоу Miss Supranational-2022 почесною гостею стала наша кримчанка Джамала. Вона виконала свої легендарні треки «1944» та We Are the Champions гурту Queen.
Почесною гостею стала не лише Джамала, а ще й п'ятнадцятирічна Дарина Красновецька, учасниця «Дитячого Євробачення 2018», вона виконала свій трек Say Love, із яким виступала кілька років тому на міжнародному пісенному конкурсі.
Слова пісні було змінено на підтримку України.
Після виступу ,Діана Мироненка  дала інтерв'ю на головній сцені. Це інтерв'ю за вечір переглянули понад 1 млн людей. Це відео стало вірусним. І зараз словами одеситки хочу закінчити свою статтю.

"Україно моя рідна, з тобою весь світ.
Ви тільки подивіться, як ми всі об’єдналися заради вас! 
За наші родини, за наш народ!
Ми переможемо! Я вірю, в це.
Велика подяка народу Польщі за щоденну допомогу нашим українцям 🇵🇱🇺🇦
Величезне спасибі за конкурс @misssupranational
за те, що це шоу стало можливим!"

Немає коментарів:

Дописати коментар

При створенні коментаря просимо дотримуватися поваги один до одного. Коментарі, які підтримують війну, нещадно видалятимуться.