вівторок, 7 червня 2022 р.

Антіпутінська Коаліція - Рамштайн-22 як Тегеран-43


Страны-участницы встречи на базе Рамштайн. Инфографика: Белсат 

Більше 40 країн світу від США до Японії, від Ірландії до Катара, від Британії до Австралії та Океанії об’єдналися та створили антіпутінську світову коаліцію для перемоги над рашизмом!

ПО СУТІ

Історична подія відбулась 26 квітня 2022 року - офіційно створено коаліцію, мета якої – "не просто стримати Кремль, а перемогти російську тиранію!"

Також ми поговоримо про: зраду офіційної Вірменії, та Грузії… (а народ проти війни - ми знаємо!), фінансування фашизму 21 ст./рашизму та кривавої агресії путіна з боку Німеччини та Франціі (дотепер! діють військові та газові контракти!), припинення зради Шольца (та його попередників Меркель-Шредер) та його критику Бундестагом, чому лише Німеччина на чолі з Шольцем виступала проти включення України у ЄС, доєднання до військової підтримки України навіть Японії та Катаруб припинення порушення світового порядку будь-якими агресорами та створення нових військових уній!

БЕСПРЕЦЕНДЕНТНО

Насправді, маємо неймовірний прецедент – коли понад 40 країн (з них 14 не є членами НАТО) із різних військово-політичних блоків вирішили діяти разом проти спільного ворога.

Страны, которые поддерживали Украину во время голосований в ООН: три раза (красный), два раза (оранжевой) и один раз (розовый). Инфографика: Белсат

Серед країн, які не є членами НАТО, були запрошені ключові для США тихоокеанські партнери: Японія, Південна Корея, Австралія і Нова Зеландія. А також представники Близького Сходу – Ізраїль, Катар та Йорданія, низка країн Африки – Кенія, Ліберія, Марокко і Туніс. А також потенційні члени НАТО – Фінляндія та Швеція і, звісно, сама Україна.

Прикметно, що офіційна Вірменія відкрито виступила за військову підтримку рф, попри те, що народ Вірменії повністю на боці України та доказав це чисельними мітингами проти війни.

Прикметно, що за військову саміті не було представників Грузії (американці відмовились говорити про список запрошених), яка є одним із партнерів НАТО. Неофіційно грузинська сторона пояснювала свою неучасть тим, що не має можливостей для надання військової допомоги Україні. Але позиція офіційного Тбілісі у цей час залишиться на совісті грузинів.

Світова спільнота вважає, що в Грузіі, і в Вірменії час змінювати президентів, які є слугами диявола у Кремлі.

РАМШТАЙН 22 – ТЕГЕРАН 43

Багато хто вже провів аналогію між Рамштайном зразка 2022 року і Тегераном 1943-го (тоді уперше зібралися лідери трьох найбільших країн антигітлерівської коаліції, завдяки їхнім домовленостям відбувся перелом у другій світовій війні). Тож і нинішня конференція увійде в історію зі, сподіваємося, далекосяжними наслідками.

Міністри оборони країн НАТО, союзників та потенційних членів альянсу зібрались для розв’язання проблеми, яка заважає усьому цивілізованому світові: це росія та її агресія.

Вирішувати цю проблему доведеться Україні, але принаймні з максимальною підтримкою щойно сформованої антипутінської коаліції, включно зі зброєю в необхідних для знищення загарбників кількостях.


НЕДОВІРА офіційним особам НІМЕЧЧИНИ

27 квітня Бундестаг, який жорстко осудив та звинуватив Шольца у зрадницькому зволіканні та підіграванні путіну, вжив рішучих заходів щодо підтримки України!
Абсолютна більшість депутатів Бундестагу підтримали постачання важкого озброєння в Україну та повне засудження Росії.

Напевно, «історична» зустріч у Рамштайні країн-партнерів України, змусила офіційний Берлін таки змінити курс у питанні важких озброєнь для України.

Формально господарем та організатором зустрічі були США, але вибір німецького Рамштайна як місце зустрічі був, ймовірно, не випадковий - багато оглядачів у Німеччині та за її межами звертали увагу на те, що це мало посилити і без того значний міжнародний тиск на уряд ФРН, для того, щоб переконати його дати хід постачанню важких озброєнь Україні. І це сталося – керівництво у Берліні змінило свою позицію.

До слова, проведення зустрічі саме у Німеччині на авіабазі Рамштайн (а не у Брюсселі чи деінде) вже дало результат: Берлін вже змінив свою позицію і вирішив почати постачання важкої техніки в Україну. Свої БТРи передала Україні Канада, а Британія надає засоби ППО та артилерію.

Ллойд Остін також заявив, що США «зрушать небо і землю» для підтримки України у боротьбі з російським вторгненням. А зустрічі Контактної групи з оборони України, яку утворили під час конференції в Рамштайні, будуть відбуватися щомісяця – наживо або онлайн.

Окрім цього, американське міноборони, мабуль не сильно довіряє Шольцу та Штайнмайєру, які є «друзями путіна» та створило у німецькому Штутгарті центр управління для координації постачання та оптимізації доставки військової допомоги Україні з Німеччини. Тепер все буде під контролем.

ВІДНОШЕННЯ ДО ФАШИЗМУ


Нагадаємо, що саме гітлерівська Німеччина народила фашизм, яким отруїла увесь світ та зробила величезні рани горя, потім винувато виправдовувалася за нього 77 років (але чомусь лише перед рф, хоча саме українців загинуло у Другій світовій набагато більше – майже 22% населення!!!), а в 21 столітті Німеччина почала фінансувати фашизм путіна, підтримуючи його газові проекти попри окупацію Криму, поставляючи військову техніку масово, незважаючи на війну в Україні, зустрічаючись з ним по 100 разів на місяць, показуючи його значущість для капіталів Німеччини. І при цьому, саме Німеччина виступає проти включення України в ЄС. Розумієте, звідки вітер дує. Зухвало!

На численні заклики зупинити будівництво Північного потоку Німеччина відповідала відмовою, показуючи, що гроші для неї важливіші за мир. І за всім цим стояли три прізвища «друзів путіна» ШРЕДЕР-МЕРКЕЛЬ-ШОЛЬЦ.

Саме тому, Україна відмовилася зустрічатися з Президентом Німеччини Штайнмаєром, який є адептом пропутінівської політики, яку спонсорує сама рф на чолі з мільярдером, екс-канцлером Німеччини Шредером.

Незважаючи на те, що рядові германці проти війни і засуджують агресію росії, в той же час багато років спостерігаються факти послідовної зради від «лідерів» Німеччини, які підтримують кривавий режим Путіна, а саме:

1. 

Найзапекліший захисник путіна - екс-канцлер Німеччини Герхард ШРЕДЕР, який є ставлеником великих газових проектів путіна і захищає тільки їх і свої особисті економічні інтереси. Це з його ініціативи будувалися Північний потік 1 та 2! І це саме Шредер сьогодні голова ради директорів путінського Газпрому! Лише уявіть ступінь та обсяг корупційної змови!??!!

2. 

МЕРКЕЛЬ усі роки потакала Путіну, навіть у момент окупації Криму, виявляючи «любов та особливі відносини рф та Німеччини»!

Говорять, що саме вона здала Навального путіну, умовивши його повернутися та підставивши його під арешт. Вона літала до путіна частіше, ніж до будь-кого, явно охороняючи «особливі газові відносини» росії та Німеччини.

3. 

ШОЛЬЦ продовжив зрадницьку політику потоку діям росії, скромно та тихо виступаючи проти війни, але насправді не допомагаючи нічим Україні і відтягуючи ембарго нафти і газу з росії на невизначений час. Але сьогодні Бундестаг жорстко засудив його за зрадництво інтересів мира на світового порядку, та принудив поставляли Україні військову зброю!

Уявіть собі, найкрутіша нібито країна Європи за 2 місяці війни поставила Україні лише …. 1000 касок! В Міноборони сказали, що більше нічого немає. Уявіть!

Тому 26 квітня світ об'єднався і Бундестаг змусив Шольца почати підтримувати Україну та припинити підтримувати «таємні економічні змови Німеччини».

4. 

Ще факт: Німеччина і Франція - основні постачальники озброєння до росії.

Досі! Німеччина займає 2 місце за військовим експортом у рф. 2/3 танків та літаків рф зроблені із запчастин Німеччини та Франції! Уявляєте?

5. 

У Німеччині в березні та квітні офіційно та багаторазово у різних містах дозволили мітинги росіян з прапорами та свастиками рф!!!! Справжній фашизм у центрі Німеччини! Де-жавю?! 1933 рік?!! Історія повторюється?!

Як це можна було допустити такі проросійські мітинги у центрі ЄС, коли тисячі українців лежать убиті російськими військовими на вулицях Бучі, Бородянки, Гостомелю, Харкова, Маріуполя, Миколаїва, Херсону, Одеси?!!!!! Коли є сотні зґвалтованих дітей до 10 років з порваними піхвами!!! Як можна дозволяти ці мітинги?! Це і є політика Шольца.

Свобода та мир дорожчі промислових інтересів Німеччини

Агресору не можна потакати, це вже багаторазово довела історія!
Може є те, що зараз знаходиться під таємницею?

Нагадаємо!!!! 

ІСТОРІЯ ТАЄМНИХ ЗМОВ, які були між росією та Німеччиною принаймні тричі:

у 1914-1920 вже юридично доведено, що Німеччина фінансувала Леніна та переворот у росії, щоб отримати контроль над країної повною ресурсів,
За часів Леніна мільярди (за нинішніми оцінками) доларів були інвестовані Німеччиною у революцію та створення «радянської россії» (а по суті це військовий переворот та окупація країни – за типом окупації Криму та ЛНДР).

Як сьогодні увесь цивілізований правовий світ не визнає окупацію Криму та ЛНДР, так і у 1917 році світ не визнавав РСФСР, створену Леніним на тілі російської імперії, і лише Німеччина (!!!) у 1922 році Раппальским договором на Генуезькій конференції офіційно визнала РСФСР! Не забувайте, тому, що вона спонсорувала переворот та захоплення влади Леніним. Як сьогодні Гіркіна у ЛНДР спонсорує россія. Тобто Німеччина вважає росію своєю територією і, напевно, є якісь документи, закріплюючі ці «особливі відносини за часів Леніна».

Після Першої Світової війни Німеччині як агресору було назначені великі контриб’юції та репарації, які вона звісно, не хотіла платити. І от тут, РСФСР підіграє Німеччині, де дозволяє ії не платити ніякі виплати. Тобто це була розплата за визнання РСФСР і Німеччина уникла розплати за Першу Світову війну.

Після Першої Світової війни Німеччині як агресору було заборонено мати свою армію, зброю та проводити військові випробування. Але і тут Німеччина обійшла заборону всього світу і таємно домовилася з тією ж РСФСР з 1922 року про перенесення своїх військових біо-лабораторій та шкіл військової підготовки офіцерів на територію РСФСР. До 1933 року існувало це таємна військове співробітництво. І лише у 1945, коли війська США захопили Берлін, увесь свій дізнався з тайної канцелярії Третього Рейху про існування такої секретної кооперації/

Також у 1939 році був підписаний це один секретний Пакту Молотова-Ріббентропа, який фіксував план військового захоплення та розподілу Європи! І ці документи були знайдені лише у 1945 році при захоплені Берліну. А так ми могли досі нічого не знати.

Тому експерти вважають, що і зараз між росією та Німеччиною можуть існувати таємні пакти. А прості німці, українці, поляки та інші європейці можуть і не знати про це. Саме тому Бундестаг та Пентагон і висловили недовіру Шольцу та спонукали його до здійснення військових постачать Україні! Але за цією поведінкою Шольца-Меркель-Шредера можуть приховуватися ще багато таємниць.

Спасибі, Бундестагу за перелом у подіях в Німеччині, Пентагону та всім країнам-партнерам Украиїни, навіть Японії та Катару, за мужність та єдність у справі відстоювання справедливості!

Немає коментарів:

Дописати коментар

При створенні коментаря просимо дотримуватися поваги один до одного. Коментарі, які підтримують війну, нещадно видалятимуться.