четвер, 21 березня 2024 р.

УКРАЇНСЬКА КРОВ: світові зірки родом з України


 
Увесь цивілізований розвинутий світ (який знає або зараз вивчає історію, факти, аналізує, захищає міжнародні закони) сьогодні допомогає Україні рятуватися від рф, - це знак поваги до героїзму та миролюбства українців, а також до високих людських якостей.


 
Відомих українців багато в світі!
Це не лише сучасні нащадки Рюрика, які носять ген правителя Київської Русі досі, - від Королеви Єлизавети II до Короля Іспанії Хуана Карлоса I де Бурбона, це також тисячі великих людей минулого та сьогодення, які зробили благо для України та світу!



Ви знали, що українська кров тече і у Леонардо Ді Капріо, і у Селвестра Сталоне, і у Міли Йовович? Ви знали, що кров Хюрем Султан (Роксолани) та Султана Сулеймана тече у Роксан Кунтер, сучасна популярна ведуча Турції.



Сильвестр Сталлоне - відомий Рембо, його прабабуся по матері свого часу емігрувала до США з Одеси. Тому у Сільвестрі також тече українська кров.

Міла Йовович - харизматична акторка народилася у Києві. Коли Мілі виповнилося п'ять років, сім'я виїхала за кордон.

Леонардо Ді Капріо - Бабуся Лео, Олена Смирнова, родом із Одеси. Свого часу її вивезли до Німеччини, потім вона переїхала до Штатів.

Девід Духовни - відомий агент Фокс також має українське коріння. У своєму Твіттері актор повідомив, що все життя він вважав, що його предки – це вихідці з Росії. І лише після того, як про Україну завдяки Євромайдану дізналися більше, Духовний заявив, що тепер усвідомив, що став українцем: «Я виріс, думаючи, що я росіянин, така була пропаганда, все називали "россіським", але я тільки зараз зрозумів, що я насправді українець, мої корні з Києва. Ніколи не пізно змінитись». Так, батько актора – публіцист та письменник Амрам – емігрант із Києва.

Стівен Тайлер - відомий рокер, лідер найдорожчого американського хард-рок гурту Aerosmith теж українець. Після аннексії Криму він виступив проти рф. Лідера Aerosmith Стівена Тайлера ситуація в Україні не лякає, адже співак публічно заявив про своє українське коріння та підтримку: «Я знаю, що в Україні у нас багато друзів і вони мені також дорогі, як будь-які фанати в моїй рідній Америці. І чекаю, не дочекаюся, як ми приїдемо до Києва. Швидше б! До того ж не забувайте: мій дід (по материнській лінії) – українець!»

Лів Тайлер - чарівна «ельфійка» із «Володаря кілець», донька Стівена Тайлера, розповідала про свого дідуся-українця, який дуже любив український борщ.

Міла Куніс - голівудська кіноакторка родом із Чернівців. Її батько Марк Борисович працював інженером-механіком на чернівецькому заводі «Легмаш», а мама Ельвіра – вчителькою фізики. Сім'я майбутньої кінозірки переїхала до Лос-Анджелеса у 1991 році. У серпні 2017 року Міла Куніс вперше після еміграції приїхала до Чернівців – разом із чоловіком, відомим актором Ештоном Кутчером та донькою.

Ольга Куриленко - дівчина Бонда родом з Бердянську. Батько дівчини залишив сім'ю невдовзі після народження дочки. Коли дівчині було 13 років, вона спробувала себе у модельному бізнесі. У 16 років переїхала до Парижа. Згодом Куриленко віддала перевагу акторській кар'єрі – і це дало яскраві плоди. Тепер її знають як дівчину Бонда та героїню багатьох відомих кінострічок.

Кетрін Винник - світ знає цю кінозірку як Кетрін Винник, а для рідних вона - Катя Вінницька. Батьки матері актриси народилися на Галичині. Сама Кетрін виросла в Етобіко і вільно розмовляє українською. Вже знялася у таких стрічках, як «Вікінги», «Кохання та інші ліки», «Доктор Хаус», «Криміналісти: мислити як злочинець» тощо.

Але це ж сучасні селебрітіс. А у України є великі люди і у минулому, які і сьогодні освідчують шлях новим поколінням.

Читати про ТОП-100 ВИДАТНИХ УКРАЇНЦІВ

Немає коментарів:

Дописати коментар

При створенні коментаря просимо дотримуватися поваги один до одного. Коментарі, які підтримують війну, нещадно видалятимуться.