понеділок, 21 листопада 2022 р.

Називайте рашу правильно - Московія, або Московська Орда! На слово "Русь" вони не мають прав!

 
📌 ФАКТ 1. Держава Київська Русь (сучасна назва Україна) була заснована у 862 році.
Столицею усі роки був Київ.

📌 ФАКТ 2. Керуючись науково-історичним аналізом, ми бачимо, що була лише одна Русь – Київська. Ніякої іншої Русі НЕ було.

📌 ФАКТ 3. Слова "Русь", "руський" належать Київській Русі (а це лише Україна!).
До Московії (нинішня назва країни - російська федерація) ці слова не мають жодного відношення. Ні Москви як міста, ні їх держави Московії це не існувало. Тому рф (давня назва – Московія) не має право на використання цієї назви (та її похідних).

📌 ФАКТ 4. Україна (Русь) позначена на всіх картах Європи окремо від Московії аж до початку XVII ст. (поки цар Петро I не вкрав це ім'я), що свідчить про те, що це були і є різні держави та різні народи.

КАРТОГРАФІЧНІ ДОКАЗИ
На карті можно разглеліти окремо - Русь, Татарія, Московія, що є різні поняття.
Sebastian Munster (Basel, 1550) На карті позначені: Русь Київ, Литва, Московія та Татарія.

📌 ФАКТ 5. Ім’я Русь (з візантійського діалекту – Росія) було вкрадено царем Петром I, який намагався захопити і підпорядкувати собі ці землі. Для цього він вдався до найнахабнішої крадіжки тисячоліття - переназвавши у 1721 році свою державу Московія на Русь/Росію и оголосивши себе царем «Всея Руси».

📌 ФАКТ 6. Нинішня країна "російська федерація" не має права носити ім'я "російська", "Русь", "руська" або її похідні. Всі ці слова вкрадені у Київської Русі (України) за для загарання територій України новоствореною державою Московія, яка почала своє існування лише за часи Монгольської Золотої Орди та перейняла від орди всю символіку та методи управління (див. таблицю).

📌 ФАКТ 7: Називайте їх лише "Московія" або "Московська орда". Це історично справедливо і по науці, і по суті.

Немає коментарів:

Дописати коментар

При створенні коментаря просимо дотримуватися поваги один до одного. Коментарі, які підтримують війну, нещадно видалятимуться.