вівторок, 5 липня 2022 р.

Що для вас "Мрія"?

"Мрія" у кожного з нас різна, у когось вона не досяжна: наприклад побачити іншу інопланетну істоту, а в когось дуже проста: наприклад побачитись з друзями або побачити море, зайнятись чимось новим, а може злітати кудись. Ніхто не зможе зламати або знищити Вашу мрію, адже її завжди можна буде полагодити або замінити. Насправді, є дуже багато мрій на планеті, але в Україні є та Мрія, якій більш не у кого не має. 

Українська співачка Jerry Heil випустила пісню "Мрія", яку присвятила легендарному українському літаку та місту в Луганської області. За словами Jerry Heil, пісню "Мрія" було написано кілька місяців тому. Саме тоді майже поспіль сталося кілька подій – російські окупанти вдарили містом Щастя та розбили легендарний літак Мрія Ан-225.

Вона у цій пісні співає, що російські окупанти можуть "розбомбити Щастя, розстріляти Мрію", але "вбити свободу їм не вдасться".

Вони можуть розбомбити "Щастя"
Вони можуть розстріляти "Мрію"
Але вбити волю їм не вдасться
Кожен буде жати, що посіяв

Також є художник Дмитро Вергелес, який намалював на стіні тенісного корту у Міському парку Борисполя на Київщині український літак "Мрія". Про це повідомляють в "Коментарі" із посиланням на Facebook-сторінку Дмитра Вергелеса.

"Привіт, мене звуть Діма. Я художник. І я дуже люблю літаки. АН-225 "Мрія" – це мій фаворит і моя пристрасть. У мене давно була ідея намалювати її у великому масштабі. А після її руйнування на початку повномасштабного вторгнення росії вирішив більше не відкладати реалізацію на потім. Так народився цей розпис. Мій подарунок рідному місту Бориспіль", – написав Вергелес.

Ми маємо надію на те, що наш літак буде знову в небі і для цього керівництвом України робиться не мало. Так знали лі Ви, що мільярдер Бренсон на зустрічі в м. Київ пообіцяв допомогти повернути до життя наш літак АН-225 «Мрія», тому що літак Ан-225 «Мрія» існував в Україні у єдиному екземплярі. 

Після зустрічі представник керівництва України розповів наступне: «Ми вже працюємо над новим літаком, який також встановить безліч рекордів після війни і буде сучаснішим. Ми обговорили з Річардом Бренсоном його та деякі наші плани співпраці у космосі. Річард висловив готовність допомогти всім, що зможе», — розповів Арахамія. 

Будемо чекати на відновлення українського літака АН-225 «Мрія».

Немає коментарів:

Дописати коментар

При створенні коментаря просимо дотримуватися поваги один до одного. Коментарі, які підтримують війну, нещадно видалятимуться.