неділю, 29 травня 2022 р.

ЗНАТИ ВСІМ: Україна – стародавня держава Європи! Уроки правдивої історії 🇺🇦 України.





Українська столиця – Київ заснована у 482 році!
Тоді ще і близько не було Московії та Російської імперії.

Українська державність починається з царства Київської Русі, вперше згадується європейськими літописцями у 839 р.

Слова "Русь", "руський" належать Київській Русі (а це Україна!).
До Московії (нинішня назва країни Російська федерація) ці слова не мають прямого відношення.

Всі ми чули історію, а точніше істерію, про «Україну імені Леніна» зі слів безумця та псевдоісторика путіна)). А тепер пояснимо справжню історію України та причину, чому путіну вигідно її перекручувати і навіть красти. 

Як стверджують психологи, бідна та травмована особистість краде то, що в неї нема.

📌 ФАКТ 1. Справа в тому, що з росіянами ми не просто сусіди, як з угорцями та румунами, як з молдаванами та турками, а ми їх старший брати по крові (але лише з невеличкою частиної русів, які відкололися від Київської Русі при нападі Монгольського іга)

При цьому українці – це їхня історична МАТИ для малої частини нинішньої Росії, які є слов’янами за походженням! Ми їхні предки історично, а вони наші пра-пра-пра-праонуки з історичної хронології. Родичі, але дуже далекі і для невеликої кількості людей, бо більшість населення рф ніяк зовсім не відноситься до слов’ян або бо назви «руський», уе буряти, чеченці, інгуші, мордва, калмики, чукчі, чуваші, татари та інші азіатські народи, які складають нинішню російськую федерацію.

📌 ФАКТ 2. Виявляється, і родичі можуть бути зрадниками, які забувають, хто їх батьки. Це те, що ми зараз спостерігаємо у пропаганді росії, навіть у проповідях голови їх держави.

📌 ФАКТ 3. У росіян немає своєї величної історії без Київської Русі. Іх історія дуже коротка та скудна, яка починається лише з 15 століття та ідеологічно складається лише з насильницьких захватів інших територій та народів.

Тому росіяни, починаючи з царя Петра I, крадуть чужу історію, намагаючись насильно поєднувати слов'янські народи (на що не мають жодного права). Хто б і міг би об'єднати (полюбовно), то це лише Україна, бо має на це історичне підгрунтя.

Україна 🇺🇦 – це батьківщина слов'янських народів!

Московії лише 800 років максимум,якщо рахувати з таки заснування міста Москва, а іх окремій державності лише 500 років, а Києву понад 1500 років! Втричі старший! Коли зароджувалися слов'яни, Москви й близько не було. Це факт безперечний!

Усі східнослов'янські народи – українці, білоруси, росіяни пішли зі східно-слов'янських земель із центром у Києві!

А Москва, Московія (нинішня назва РФ) утворилися з 1263 року яке будувалось при монголах та отримало суверенітет від монголів.

Окремі князі Київської Русі, які покорилися загарбникам монголам, одразу домовилися із монгольською Золотою Ордою, отримали «ярлик» для збору данини зі своїх же братів слов'ян та передачі її монголам . Більше того, при наступі монголів не всі брати слов'яни показали єдність сім'ї, деякі одразу здалися монголам, зрадивши своїх і зруйнувавши єдність слов'янської сім'ї. Це розшарування князів Київської Русі виникло через те, що хтось зраджував і хтось забував, де історичне коріння слов'янства.

Тобто північна область Київської Русі, при наступі монгол, зрадила братів слов'ян і одразу стала "служити окупантам монголам".

За підтримки монголів, московія зміцніла і стала позиціонувати себе як окрема держава з 15 сторіччя після визволення з-під іга.
Так виникла окрема "гілка московії", але коріння цього дерева знаходиться в Україні!
Більш того, монгольське іго насадило в московії свої закони та традиції насильництва, що і успадкувала нинішня рф.

ВАЖЛИВО! Нинішні росіяни – це 📍молодший 📍 брат у сім'ї слов'ян – «малорос» за віком з моменту утворення етносу. Тому Малоросія – це Московія, а Великоросія – це Київська Русь, тобто нинішня Україна 🇺🇦 !

✔ Україна як етнос вже існувала на цій території і до приходу вікінгів Рюриковичів та формування державності у нинішньому розумінні цього слова, адже всі артефакти вказують: «Прийшов Олег та завоював Землі слов'ян та Києва». І слово "русь" запровадили Рюриковичі. Тобто саме "слов'янство" було раніше, ніж «русини», бо остання назва сталася лише після приходу вікінгів. Отже, слов'янство як таке створено далеко не Московією та не Леніним, як стверджують нам у телеекранах північного сусіда.
І цей факт складно пережити деяким політикам, включаючи путіна. Тому вони переписують підручники історії та говорять відверту брехню, намагаючись вкрасти не лише нашу землю, а й нашу історію.

💙 До приходу вікінгів ми були слов'янськими аграрними осілими племенами, до нашестя монголів вже сформована держава Київська Русь була найбільшою за масштабами європейською державою з високою планкою інтелекту!

  • Княгиня Ольга привнесла на Русь монотеїчну релігію християнство (яка вже була запроваджена повсюдно її онуком), запровадила закони державного устрою.
  • Ярослав Мудрий створив цілий град розуму з Софії Київської та віддав своїх 4 дочок за королів Франції, Угорщини, Норвегії, Румунії, об'єднавшись кровно з усією Європою.
  • Коли Ганна Ярославівна (дочка Ярослава) прибула до Франції, як королева Франції, вона була єдиною в країні жінкою (!!!!), яка вміла читати і знала, що таке гігієна та лазні! У тодішній Франції рівень розвитку суспільства був значно нижчим, ніж у Київській Русі. Це говорить про рівень цивілізованості предків слов'ян.
  • Перша церква у всіх нинішніх слов'янських державах побудована у Києві (Десятинна церква, 9 століття).
  • Перший університет – у Києві.
  • Перша Конституція – створена Пилипом Орликом!
  • Розквіт науки та писемності – теж тут!
  • Тоді й територія Ростова та Кубань були українськими, а Московії взагалі ще не було.
  • У період найвищого розквіту Київська Русь займала територію від верхів'їв Вісли на заході до Волго-Окського міжріччя наосток, від Білого моря на півночі до причорноморських російських ексклавів на півдні.  це була найбільша держава Європи за всі віки!
  • У середині XII століття у Києві проживало близько 50 тисяч осіб (за тими мірками це було найбільше місто Європи!), налічувалося близько 400 церков та 8 ринків. Площа міста становила до 400 га!
  • Освіта в Київській Русі мала державне значення. Грамотність поширювалася серед різних верств населення, жінки мали вільний доступ до освіти.
  • Дух Просвітництва пронизав всю країну і вийшов далеко за межі релігійних цілей, набуваючи світського характеру. Діти з семи років навчилися читати та писати! Цивілізованість стала ДНК 🧬українців!

Аж до монгольської навали (1237—1240) Київ формально продовжував вважатися головним «столом» Русі, а Київське князівство залишалося в колективному володінні російських князів. Другим містом за значенням був Чернігів.

І вся ця велич – це спадщина лише України, і НЕ є спадщиною РФ. Тоді наш «молодший брат» ще навіть не народився.

Немає коментарів:

Дописати коментар

При створенні коментаря просимо дотримуватися поваги один до одного. Коментарі, які підтримують війну, нещадно видалятимуться.