неділю, 14 серпня 2022 р.

Хто така Jerry Heil і що ми про неї знаємо

Мабуть Ви не раз чули незвичайне ім'я нашою української співачки Jerry Heil і вам, як і мені було цікаво дізнатися хто це така?

Так от, Яна Олександрівна Шемравав або співачка яка відома у нас як Jerry Heil - українська співачка та авторка багатьох пісень. Відомою вона стала завдяки каверам-виконавицям, переспівам пісень світових та українських виконавців та як крута відеоблогерка. Так вона стала більш популярною завдяки авторській пісні «Охорона, відміна з її дебютного студійного альбому «Я — Яна».

Jerry Heil як і багато українських зірок під час війни вирішили підтримати Україну своїми авторськими піснями. З початку і до цього моменту вона вже створила наступні пісні:

"ГЕТЬ З УКРАЇНИ"
Цей трек за участі ''Jerry Heil і ВІРКА СЕРДЮЧКА", вона казала що завжди хотіла заспівати якусь пісню разом з засновницею українського стендапу Віркою Сердючкою, але навіть і не замислювалася, що їй це може вдатися це під час війни! 

#МРІЯ
Ця пісня з'явилася тоді коли майже підряд, росія вдарила по нашому місту Щастя в луганської області і розбила наш літак Мрія Ан-225.
За словами самої Jerry Heil під цим кліпом: наше Щастя було на нашій землі і ми тримали найбільшу у світі мрію у небі — мрію про свободу. Але в українському народі завжди була і буде ВОЛЯ. Вона всередині кожного з нас — і це той духовний фундамент, на якому ми відбудуємо і нову МРІЮ, і нове ЩАСТЯ. І образно, і буквально.

#KUPALA - Jerry Heil, alyona alyona, Ela
Ця пісня була створена до свята Івана Купала. У пісні #KUPALA згадуються чотири стихії (вода, повітря, вогонь та земля).
Цю пісню виконували 3 особи Jerry Heil, Ельжбета Штейнмець, Alyona Alyona. У першій в історії української музики, німецька артистка виконує українську народну пісню німецькою мовою! І все це у пісні #KUPALA.
В цій пісні є наступні цікаві рядки що мені сподобалися:
«Квітку папороті нащо ти шукаєш у думках-хащах?
Її зерна, наче спадщину, посадивши у серці пращур.
Прийде звір, відкриє пащу Квітку не давай нізащо!
Бережи її і знай, що Зів'яни в руках зниклих»

#КОХАЙТЕСЯ_ЧОРНОБРИВІ - Jerry Heil
За словами співачки: Коли частина пісні «Чорнобриві» зібрала понад 12 тисяч користувацьких відео в Тікток, стало ясно, що повної пісні бути, і я почала пошуки ідей для цього відео. Через деякий час я знайшла кінокартину «москаль-чарівник» із Русланою Писанкою у головній ролі. А за кілька тижнів від початку підготовки нашого відео ми довідалися про трагедію — Руслані Писанки не стало. Тепер ця відеоробота — це також зайвий привід цінувати своїх геніїв та талантів за життя! Тому що Руслана зробила чимало для українського кіно, ми також очікуємо на вихід її крайньої, так і не завершеної роботи у кіно «Демоні». Все було ідеально: горда постать незалежної української жінки, дурник-москаль — як візуальна трансляція заповіту Шевченка.

Мені дуже подобається наші українські пісні та підтримка Україні нашими зірками.
Чекаю на нові пісні від Jerry Heil!

Авторка Рімма Чумаченко

Немає коментарів:

Дописати коментар

При створенні коментаря просимо дотримуватися поваги один до одного. Коментарі, які підтримують війну, нещадно видалятимуться.