пʼятницю, 15 липня 2022 р.

Андрій Шевченко: "Мета заходу – зібрати 2 млн фунтів на допомогу Україні"


Однак мало хто з Вас знає, що Андрі́й Микола́йович Шевче́нко — український футболіст, що грав на позиції нападника за київське «Динамо», «Мілан» та лондонський «Челсі». Заслужений майстер спорту України (2003). Має звання Героя України (2004). Кавалер ордена "За заслуги" I, II, III ступеня, ордена "За мужність" III ступеня та ордена князя Ярослава Мудрого V ступеня. Ще у 2003 року Андрій став першим українцем, хто виграв Лігу чемпіонів. Володар «Золотого м'яча» 2004 — призу, який вручають найкращому футболісту світу (на той час — кращому футболісту Європи). Один з найрезультативніших бомбардирів єврокубкових турнірів за всі сезони. Найкращий бомбардир національної збірної України. Він тричі ставав найкращим бомбардиром Ліги чемпіонів, двічі — чемпіонату Італії. Другий бомбардир за всю історію «Мілана».

Мабуть після стількох років праці і таких досягнень Ви вважаєте що він тільки відпочиває, але це не так.

На початку травня президент України Володимир Зеленський оголосив про запуск платформи UNITED24. Призначено її для збору допомоги Україні з усього світу для військових, гуманітарних та відновлювальних цілей. 

Весною 2022 року, під час війни з ворогом, Зеленський викликав Андрія з Лондона до Києва, щоб запропонувати йому велику місію - бути  першим амбасадором платформи UNITED24. В свою чергу легенда Українського футболу на це погодився.

Але це ще не все, можливо Ви вже знаєте, що у Шевченко е хобі і це гольф. Цієї гри його навчив колишній партнер з «Мілана» Олівер Біргофф. Так зараз Андрій Шевченко бере у руки ключку не тільки щоб розважитись, але щоб допомагати Україні. Для чого він приймає участь в благодійному аукціоні  за кордоном "Sport4Peace". Де будь хто з Вас може купити поєдинок у гольф з Андрієм Шевченком на аукціоні. Він якось написав у Instagram "Не втомлююся дякувати своїм друзям, які організували Sport4Peace, тому що Мета заходу – зібрати 2 млн фунтів на допомогу Україні".

Разом до перемоги! Цей вигук ми чули на стадіонах при участі наших команд, але сьогодні цей вигук важливий не тільки в іграх, але і в реальному житті проти нашого спільного ворога.

Немає коментарів:

Дописати коментар

При створенні коментаря просимо дотримуватися поваги один до одного. Коментарі, які підтримують війну, нещадно видалятимуться.