суботу, 23 липня 2022 р.

Новини 23.07.2022 НЕ ДОВІРЯЙТЕ ВОРОГОВІ!


Кожен день в Україні не проходить без обстрілів нашої території та сьогоднішній день не є виключенням. Так сьогодні вранці російські окупанти випустили по Кіровоградській області 13 ракет - про це повідомив голова Кіровоградської ОВ Андрій Райкович.

Ракети потрапили до інфраструктурних об'єктів за межами Кропивницького. Зокрема, у військовий аеродром "Канатове" та в один з об'єктів "Укрзалізниці". Є загиблі та поранені.

Також росіяни вдарили шістьма ракетами по Миколаєву. Як повідомив голова Миколаївської ОВ Віталій Кім, внаслідок обстрілів спалахнуло складське приміщення та суха трава на відкритій території. Інші влучення були по околицях міста. За попередніми даними, постраждалих та загиблих немає.

Але більш дивне відбулося сьогодні в Одесі. Тільки учора ми раділи підписанню угоди про експорт зерна з України морським шляхом  в Стамбулі. На церемонії угоду про експорт зерна підписали міністр інфраструктури України Олександр Кубраков, міністр оборони Туреччини Хулусі Акар та генсек ООН Антоніу Гутерреш. Згідно з угодою контроль портів "Одеса", "Чорноморськ" та "Південний" залишається за українською стороною. Знаходження у цих портах інших суден, крім тих, які мають забезпечувати експорт зерна та пов'язаних з ним харчових продуктів та добрив, не передбачається. Такий самий документ мають підписати представники Туреччини, ООН та Росії. Росія, за планом, має дати згоду на перемир'я під час руху вантажів, а Туреччина – за підтримки ООН – перевірятиме кораблі, щоб розвіяти підозри Росії щодо контрабанди зброї. Якщо все піде за планом, експорт зерна з портів Великої Одеси (Одеса, Південний, Чорноморськ) може розпочатися вже наступного тижня. Також Михайло Подоляк заявив, що у разі провокацій – буде негайна військова відповідь.

Але сталось не так, як гадалось. І вже сьогодні 23.07.2022 в Одесі чутно вибухи. З точки зору тих, хто зараз перебуває в Одесі, це один із найпотужніших за весь час обстрілів міста Одеси. Почалось все з сирени та вже через декілька хвилин я почула свист ракети над нашим домом і після цього через секунду почула вибухи. Як з'ясувалося згодом, усього по Одесі було випущено 5 ракет. Є влучення ракет по Одеському порту, дві ракети збили у повітрі, одна впала в море.

"У порту Одеси  пожежа. Ось вам і зерновий коридор. Ці у..бки однією рукою підписують договори, а іншою направляють ракети.
Так що нам потрібні літаки й потрібно потопити весь чорноморський флот РФ. Це буде якраз найкраща домовленість щодо вивозу зерна.
" — пише депутат Гончаренко.

Вкотре ми бачимо всю підступність ворога. Тому закликаю усіх під час тривоги не нехтувати правилами безпеки, ховатися в укриття і сподіватися тільки на наше ЗСУ!

Немає коментарів:

Дописати коментар

При створенні коментаря просимо дотримуватися поваги один до одного. Коментарі, які підтримують війну, нещадно видалятимуться.